a

Lorem Ipsn gravida nibh vel velit auctor aliquet.Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auci elit consequat ipsutis sem nibh id elit lorem quis bibendum elit.

+01145928421 appetito@mikado-themes.com
FOLLOW ME ON INSTAGRAM
Title Image

Over ons

DE WILDSE HUT

ONS VERHAAL

De Wildse Hut is al jarenlang een begrip in de omgeving als authentiek eetcafé voor een bakje koffie, lunch, een diner of gewoon een drankje.

WhatsApp Image 2024-04-06 at 14.20.14

Café restaurant de wildse hut

In ’t Wild, een kleine woonkern tussen Empel en Maren-Kessel vindt u aan de voet van de dijk langs de maas, het authentieke eetcafé.

U kunt in ons gezellige café terecht voor een bakje koffie, een diner of gewoon een drankje. Bij mooi weer is het ruime terras ook een prima plek om te vertoeven. Er is een oplaadpunt voor uw fiets, een speeltuin voor de kinderen. Sinds kort staat onze vernieuwde lunch- en dinerkaart online.

ONze historie

De Wildse Hut gaat al generaties mee. Vanaf de 16e eeuw was het verboden permanente gebouwden neer te zetten in de Beerse Maas. Zo ontstonden in de polder planken hutten. Deze hutten verschenen in het voorjaar als de Beers gepasseerd was en werden gedemonteerd als de kanonschoten vanuit Grave de komst van het water weer hadden aangekondigd. Gedurende die tijd huisde er een waard, zo zogenaamde ‘Hutner‘, die een borrel of biertje schonk en voor een een stevige hap zorgde. Enkele van deze hutten zijn nog herkenbaar als plek, zoals de Wildse hut.

Tijdens de tweede wereldoorlog leed het gehucht ’t Wild veel oorlogsschade, alleen de Wildse hut bleef overreind. Al generaties lang wonen de huidige bewoners er.

dedae42b-6c28-4934-be72-eb9978f051f2
DE WILDSE HUT

EIGENAAR

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod. Lorem ipsum dolor Tur adipiscing elit, sed do eiusmod.

DE WILDSE HUT

ONS PERSONEEL

Samen met onze vriendelijke en gezellige medewerkers staan we voor jou klaar. Wil jij onderdeel van dit team worden?

Arjan & Marisa

Clint

Fleur

Ilse

Aidan

Mathijs

Floor

Fem

Jody

Nienke

Puck

Roos

Sjors

Thomas

Bart

Jary

Daan

Huub

Wessel

Fenna